1038 Budapest, Szentendrei út 281.
Tel:+36(1)240-4878;
Mob:06(20)471-6071

MITAS Terra Force-EH Rear

Méret: 140/80-18 70M TT Super Soft FIM (2 zöld csík)
Mennyiség:
53.120 Ft 46.190 Ft
(GLS futárszolgálat: 2.875 Ft)
Terra Force-EHTerra Force-EH Terra Force-EH Terra Force-EH

Rendelhető

A termék nincs saját raktárunkban, a szállítása 1-3 munkanapon belül várható.

Mitas Super Soft Extreme (dupla zöld csíkos)

A Mitas TERRA FORCE-EF és a TERRA FORCE-EH a népszerű és széles körben ismert Mitas Enduro és Extreme Enduro terep gumiabroncs-sorozat utódai. Az új generációt sok profi versenyzővel együttműködve fejlesztették ki és tesztelték. Az előző generációhoz képest a Mitas TERRA FORCE-EF és a TERRA FORCE-EH jellemzői jelentősen javultak. A szélesebb nyomtáv lehetővé teszi a jobb tapadást különféle motorozási körülmények között, míg a bütykök eloszlását úgy tervezték, hogy nagyszerű tisztítási képességet biztosítsanak sárban és homokban. A Mitas TERRA FORCE-EF szuperkönnyű, zöld csíkkal jelölt, a profi enduro versenyekhez készült. A Super változathoz képest lágyabb futófelület-keverékkel rendelkezik, amely jobb tapadást és teljesítményt biztosít kemény és sziklás terepen vagy nedves erdei terepen. A keményebb versenyekre tervezték, és megfelel az enduro verseny gumiabroncsokra vonatkozó jelenlegi FIM előírásoknak.

A Mitas TERRA FORCE-EH szuper puha, dupla zöld csíkokkal jelölt extra puha, ragadós futófelület-keverékkel rendelkezik az extrém enduro versenyekhez. A gumiabroncs leginkább extrém sziklás, köves, nedves és sáros terephez használható. Ideális függőleges terephez kemény enduro versenyen és minden szélsőséges terepen. A TERRA FORCE-EH nem utcai legális, és csak NHS formátumban érhető el.

Ajánlja ezt a terméket ismerőseinek:
Terra Force-EH - Ossza meg ezt a terméket a FACEBOOK-on! Terra Force-EH - Adja hozzá ezt a terméket a Google könyvjelzőjéhez! Terra Force-EH - Ossza meg ezt a terméket az TWITTER-en!

Parse Time: 1.002s